×

Nieuws

 1. Diarree bij hond en kat

  Maag-Darm-DiarreeAandoeningen van het maagdarmkanaal, zoals braken en diarree, zijn veel voorkomende klachten bij honden en katten. Wat te doen?

  Lees meer »
 2. Succesvol tandenpoetsen bij hond en kat

  Tandenpoetsen bij jouw huisdier is erg belangrijk! Studies tonen aan dat 80% van de huisdieren voor hun derde levensjaar al last krijgen van het tandvlees en andere gebitsproblemen

  Lees meer »
 3. Voedselallergieën bij honden en katten

  Hoewel verschillende allergieën vaak met elkaar in verband staan, komen voedselallergieën vaak voor bij jonge dieren (puppy's en kittens) en oudere dieren

  Lees meer »
 4. Hoe houd ik de vacht van mijn huisdier gezond

  vacht huisdierHuidproblemen zijn een van de meest voorkomende redenen dat mensen hun huisdier naar de dierenarts brengen. De huid en vacht van uw huisdier kunnen makkelijk onderhouden worden door een aantal stappen te volgen.

  Lees meer »
 5. Heeft mijn hond extra vitamines nodig?

  Hoewel niet alle honden extra vitamine nodig hebben, kan uw hond proviteren van een extra toevoeging aan het dieet.

  Lees meer »
 6. De maand van het gebit

  gebitsverzorging hond en kat
  Om meer aandacht te krijgen voor gebitsproblemen bij hond en kat is de maand februari uitgeroepen tot maand van het gebit.

  Lees meer »
 7. Overgewicht bij hond en kat

  Niet alleen bij mensen kan overgewicht tot problemen leiden. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 35% van alle honden en katten in Nederland te dik zijn?

  Lees meer »
 8. PUUR Natuurlijk geneesmiddelen

  De producten uit ons PUUR assortiment zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn samengesteld door wetenschappers en dierenartsen volgens de meest recente medische inzichten.

  Lees meer »
 9. Oorverzorging bij hond en kat

  Oorproblemen komen regelmatis voor bij honden en katten. Het is verstandig om de oren van uw huisdier minstens eenmaal per week te controleren. Waar moet u op letten?

  Lees meer »
 10. Vuurwerkangst bij honden en katten

  VuurwerkangstOudejaarsavond en dagen ervoor zijn vaak een stressvolle periode voor honden en katten. In dit blogartikel hebben we een serie handige tips, tricks en producten verzamelt.

  Lees meer »
Pagina