×

Feliway Navulling 48 ml

Het feromoon in de Feliway Navulling geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, waarmee je ondersteuning kan bieden bij ongewenst gedrag, zoals krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen of verhuizen, een bezoekje aan de dierenarts en meer. De feromonen zijn geurloos en alleen waarneembaar door katten. Draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop hem in een stopcontact daar waar de katten de meeste tijd doorbrengen.
SKU
1118

Voor 15:00 besteld en mits op voorraad, vandaag verzonden. Ook levering op zaterdag

Gratis verzending bij bestellingen boven €65,00!
Slechts €6,50 verzendkosten daaronder.
* Tarieven voor Nederland

VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Ons team helpt u graag met al uw vragen over uw huisdier.

info@fsbdierenasielen.nl

030-3035455
Ma, Wo en Vr 09:00 tot 17:00

Feliway Navulling 48ml

Vermindert of voorkomt uitingen van stress bij katten.Feliway kan worden gebruikt om: urinemarkering te voorkomen of te stoppen; de kat gerust te stellen in een onbekende omgeving (nieuw huis, vakanties), of stress-situaties. Tijdens vervoer, zelfs voor korte duur, zijn veel katten emotioneel uit hun evenwicht; ze miauwen, speekselen, braken en urineren. De geruststellende werking van Feliway kan deze verschijnselen voorkomen, het geeft de kat een gevoel van welzijn en veiligheid zodat het dier zich tijdens het vervoer veel meer op zijn gemak voelt.

Eigenschappen

Feromonen zijn lichaamseigen chemische substanties die door de dieren worden uitgescheiden en verspreid om hun terrein af te bakenen en om te communiceren met soortgenoten. De kat bedient zich van deze gezichtsferomonen om zich vertrouwd te maken met zijn omgeving. 
De met deze feromonen gemerkte plekken en objecten worden door de kat herkend als geruststellend en bekend. 
De feromonen worden verspreid door het wrijven met de kop, vanaf de kin tot aan de oren. Naast andere eigenschappen verhinderen deze gezichtsferomonen het markeergedrag met urine (het zogenaamde uitsproeien).

Doeldieren

Kat.

Toediening/Dosering

Plaats de navulling in de verdamper en vervolgens in een stopcontact in de ruimte waar de kat gesproeid of gekrabd heeft. Als de kat in meerdere ruimtes gemarkeerd heeft (met een totale oppervlakte van meer dan 70 m²) dan dient een tweede verdamper in de andere ruimte geplaatst te worden. Bij verminderde eetlust, neerslachtigheid, geen zin in spelen of in contact met personen of andere katten: plaats de verdamper in die ruimte waar de kat het meest verblijft. Doeltreffend in ruimtes van 50 tot 70 m². Werkzaam gedurende ± 4 weken.

Waarschuwingen

Feliway geeft over het algemeen geen vlekken. Veiligheidshalve wordt echter toch aanbevolen om Feliway Spray eerst uit te proberen op een niet zichtbare plaats alvorens het product definitief toe te passen.

Bewaarcondities/Houdbaarheid

Bij kamertemperatuur (15-25°C).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Feliway Navulling 48 ml