×

Adaptil Verdamper startset 48 ml

Adaptil Verdamper is een veilig en effectief product voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij pups en volwassen honden.
SKU
1064

Voor 15:00 besteld en mits op voorraad, vandaag verzonden. Ook levering op zaterdag

Gratis verzending bij bestellingen boven €65,00!
Slechts €6,50 verzendkosten daaronder.
* Tarieven voor Nederland

VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Ons team helpt u graag met al uw vragen over uw huisdier.

info@fsbdierenasielen.nl

030-3035455
Ma, Wo en Vr 09:00 tot 17:00

D.A.P. Verdamper

D.A.P. producten stoppen en voorkomen aan angst en stress gerelateerd gedrag bij pups en volwassen honden, zoals:
• vernielzucht
• blaffen en piepen
• onzindelijkheid
• overmatig likken

Geruststellende feromonen

Alle melkgevende teven scheiden zogenaamde geruststellende feromonen ("appeasing" pheromones") uit, die ervoor zorgen dat het nageslacht gerustgesteld wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat de geruststellende eigenschappen van deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. D.A.P. bevat een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.

De D.A.P. elektrische verdamper wordt in het stopcontact in de ruimte geplaatst waar de hond het meest verblijft. Eén flacon is voldoende voor een 30 dagen durende behandeling van zo'n 50-70 m2. D.A.P. is opmerkelijk effectief. Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen worden gelaten. De positieve effecten zijn al snel zichtbaar, meestal in de eerste week van de behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de D.A.P. -verdamper minstens 2 maanden te gebruiken, tezamen met gehoorzaamheidstraining.

Er zijn Adaptil navullingen verkrijgbaar. Ze kunnen naar wens vervangen worden. Vervang de verdamper, nadat u max. 5 navullingen gebruikt heeft.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adaptil Verdamper startset 48 ml