×

Veelgestelde vragen

Verzenden en bestellen

Producten en regelgeving

Overig

 

Staat uw antwoord of vraag er niet tussen? Stel uw vraag aan onze klantenservice.

 

Antwoorden

Levert u ook in het buitenland bestellingen uit?
Ja, wij leveren ook in het buitenland, maar uitsluitend in landen binnen Europa. Meer informatie vindt u op de leveringspagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een bestelling die in het buitenland wordt afgeleverd?
Voor België en Duitsland rekenen wij € 10,-, voor Frankrijk € 15,- en voor Spanje € 25,- voor alle verzendtarieven geldt ongeacht het totaalbedrag van de bestelling. M.b.t. alle overige landen adviseren wij u contact met ons op te nemen voor een prijsopgave.

Wat is het verschil tussen Frontline en Frontline combo?
De gewone Frontline doodt de volwassen vlooien, teken en luizen. De Frontline Combo heeft daarnaast ook nog een ovicide werking, wat betekent, dat het verhindert dat de onvolwassen voorstadia van vlooien, teken en luizen tot ontwikkeling komen.

Kunt u ook geneesmiddelen leveren die niet in de webshop te vinden zijn?
Indien geneesmiddelen zonder recept verkrijgbaar zijn en (nog) niet in onze webshop te vinden zijn, kunnen we er toe overgaan om dit geneesmiddel op te nemen in onze webshop. Stuurt u ons een mail met de naam van het geneesmiddel en u ontvang z.s.m. antwoord. Alle andere geneesmiddelen (die uitsluitend op recept verkrijgbaar zijn) kunnen wij niet leveren. Weet u niet of het door u gewenst geneesmiddel wel/niet op recept verkrijgbaar is, stuur ons gerust een mail en u ontvangt z.s.m. een antwoord.